Bliv smart til turen

Selv om vi lige nu døjer med mørke og kulde, så er dagene vendt, og lyset er på vej tilbage. Og med det også foråret, sommeren – og lysten til at tage på tur i bilen ud i det blå! Lige fra de første biler kom frem, har det at sætte sig bag rattet eller i passagersædet og tage et smut ud i sommerlandet været noget af det, vi forbinder med livsglæde.

Bilen og turene ud i det blå er for alvor blevet noget, vi forbinder med fritid. Og lige fra den første VW ‘Boble’ kom til verden og blev allemandseje til i dag, hvor vi suser afsted i luksusbiler, har bilturene været en ultimativ glæde for mange.

Det rigtige tøj vækker opsigt

Også i forbindelse med turene i bil er det gamle ordsprog ‘Klæder skaber folk’ aktuelt. Derfor vil vi anbefale, at du tænker lidt over, hvad du vil have på, når du bliver inviteret ud på tur. Det er vigtigt at være lidt smart klædt på til turen.

Det smukke danske sommervejr er perfekt til at flaske elegante skjortekjoler fra NA-KD, og på NA-KD’s webshop har du rigtig mange flotte muligheder at vælge imellem. For de fleste gælder, at de er afslappede og lette – det helt rigtig til en sommertur i bil til strand eller sommerhus.

Veteran eller ej?

For mange er bilen en så stor hobby, at de overvejer at investere i en veteranbil. Og så er man for alvor klar til en tur i sommerlandet! Der er ikke noget, der vækker så meget opsigt som en åben veteranbil med et par flot klædte mennesker i, som vil ud at nyde livet.

Bilen gennem tiderne